domingo, 28 de abril de 2013






Benvolguts,


Des de Badalona algunes famílies interessades en l’educació lliure hem organitzat una reunió per tal de veure si podem crear una escoleta lliure a Badalona.

La proposta de la trobada es crear xarxa entre tots aquells que tinguem ganes i energies de construir un projecte d'aquesta envergadura pels nostres infants.


Posar en comú les nostres necessitats, el projecte d'escoleta que volem i les seves característiques,  i veure si podem confluir en una proposta.


Per trobar-nos, us convidem a la reunió que tindrà lloc el dimarts 7 de maig a les 18.00 a La Sargantana (Carrer de Sant Sebastià, 2. Badalona)


Us preguem que confirmeu la vostra assistència responent a aquest correu escoleta.badalona@gmail.com per tal que poguem gestionar-ne la logística, i venir sense infants (en la mesura del possible).


Si creieu que aquesta informació pot interessar a d’altres famílies, no dubteu a fer-ne difusió.


A reveure,


Projecte Emergent Escoleta Badalona



4 comentarios:

  1. no puc anar, peró hem sembla una iniciativa súper interesant!!!

    ResponderEliminar
  2. Jo vull confirmar l'assistència però haig d'anar-hi amb el nen perque no tinc amb qui deixar-lo. Cal que envii mail o amb la confirmació per aqui és suficient?
    Susana

    ResponderEliminar
  3. Ja rebut la confirmació per mail. Perfecte!!!
    millor sempre confirmar per correu perque aixi tambe podem guardar el vostre contacte per futures reunions
    Fins dimarts

    ResponderEliminar
  4. Buenas, creo que quizás no ayudaría hablar con gente que ya halla estado en esta situación. Nos pueden dar pistas para ponernos de acuerdo y organizarnos sin desperdiciar ni un ápice de energía...
    Seguro entre las personas interesadas en este proyecto "alguien, conoce a alguna persona" y podemos invitarlo/la a nuestro próximo encuentro.

    Una abrazo

    ResponderEliminar